După ziua de naștere, Marcela Paladi a decis să se împartă cu „viețile sale” pentru un tânăr: Diseară mă voi afla în parcarea de mașini

Marcela Paladi, tânăra schilodită în accidentul de pe Viaduct, la sfârșitul lunii septembrie și-a sărbătorit ziua de naștere în compania familiei – părinții și sora sa, care o iubesc necondiționat. La câteva zile distanță, ea a decis să ajute un tânăr și pentru asta și-a scos cărțile la vânzare.

CITEȘTE MAI ÎNTÂI Groaza pe care a trăit-o Marcela Paladi într-un bloc cu vecini de fițe din capitală: „Am trecut prin 9 cercuri de iad de 100 de ori”

„Eu am o relație aparte cu cǎrțile. Fiecare carte, fie procuratǎ, fie dǎruitǎ, o am aproape la suflet, prea aproape… Mama îmi zicea cǎ fiecare carte cititǎ, e-o altǎ viațǎ trǎitǎ. Eu am decis sǎ mǎ despart cu “viețile mele” în schimbul vieții acestui tânǎr”, a scris ea pe contul său de Instagram.

Doritorii de a face un bine singuri vor pune prețul pentru cartea aleasă.

„Pe 03.10 începând cu 20:00 mǎ voi afla în parcarea de maşini de la Grand Hall, cu portbagajul plin cu “bunǎtǎțuri pentru creier”. Nu uitați cǎ dar din dar se face Rai! P.S. orice implicare este binevenită”, a anunțat Marcela Paladi.

Pentru mai multe, abonează-te la canalul de TELEGRAM!

CITEȘTE ȘI Marcela Paladi, decisă să schimbe Moldova. Nu renunță la politică! „Aici am copilărit, aici vreau să trăiesc, doar trebuie să fac condiții”

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion