Gabi Nebunu va purta în picioare la concertul său opinci aduse din România de viceprimara capitalei: Trebuie să le plătesc?

Acum o lună, Gabriel Nebunu a fost în incinta Primăriei Chișinău, în biroul viceprimarei capitalei Angela Cutasevici, responsabilă de domeniile sănătate, asistență socială, educație, cultură și protecția drepturilor copilului, de unde și-a luat un cadou valoros – o pereche de opinci.

Între interpret și viceprimară s-a legat o prietenie și iată că aceasta este uneori cu foloase.

„Primul meu cadou pentru concertul din 10 octombrie este de la doamna Angela Cutasevici, care a fost în România și a văzut un meșter popular care făcea opinci, și-a adus aminte de mine și mi le-a cumpărat mie. Pur și simplu, mă închin”, povestise el pe Instagram Stories. „Dacă îți dau o ochincă de asta în cap, leșini. Iaca acei care n-au ce face și grăiesc de pe pereți, … Sunt minunate”, a adăugat el.

Opincile ar fi din cele din care purtau dacii.

Pentru mai multe, abonează-te la canalul de TELEGRAM!

Mai în glumă, mai în serios, dar interpretul a întrebat dacă trebuie să le plătească. Viceprimara totuși i le-a făcut cadou. El i-a promis că la concertul său din 10 octombrie va fi cu ele în picioare.

Amintim că, joia viitoare, Gabriel Nebunu va da un concert aniversar la Arena Chișinău, unde biletele au costat între 400 și 2.500 de lei și deja au fost vândute toate.

CITEȘTE ȘI Toyota Land Cruiser – noua mașină a lui Gabriel Nebunu. A dezvăluit rugăciunea care „lucrează de dimineață până seară”; Gabriel Nebunu este un creștin exemplar

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion