Premierul îi sugerează ministrului Alaiba să pună poliția pe urmele celor care au trucat video cu prostituata și drogurile

Premierul Dorin Recean i-a luat apărarea ministrului Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, după un video controversat apărut în spațiul public. Cu acest subiect chiar a fost deschisă ședința tradițională de miercuri.

CITEȘTE MAI ÎNTÂI Ministrul Dumitru Alaiba susține că nu este el în VIDEO cu prostituata blondă și substanțe interzise

Șeful Guvernului a punctat că înregistrarea a apărut în perioada campaniei electorale și i-a numit „degenerați” pe cei care au distribuit-o. În același timp, Recean a reiterat că ar fi vorba despre un fals.

„Suntem în campanie electorală și vedem că avem mai mulți degenerați. Da, degenerați care produc minciuni, produc falsuri. Dar mă gândesc că întotdeauna există limita decenței. Și în campania electorală subiectul este despre cum construim Moldova. Dacă nu aveți un plan despre cum construim Moldova, nu umpleți spațiul informațional cu minciuni, cu video fals. Asta nu o să vă ajute. Moldovenii sunt un popor inteligent, un popor deștept, un popor înțelept. Nu așa cum vă așteptați voi sau cum îi vreți, să îi călăriți în continuare. Noi cum mare interes vor urmări procesele civile și penale, inițiate de vicepremierul Alaiba”, a declarat Recean.

Mesajul premierului către colegul din Cabinet a fost să pună poliția pe cei care au trucat video cu el.

CITEȘTE ȘI Soția ministrului Alaiba ar fi reacționat: Îmi iubesc și am încredere în soțul meu; nu se droghează

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion