Andreea Bostanica, cadou de milioane la 20 de ani și petrecere fastuoasă la Paris!

Luxul este la ordinea zilei în viața „reginei TikTok-ului de pe Bîc”, Andreea Bostanica. Te-ai putea gândi, s-ar putea mai mult de atât? Sigur că da! Cântăreața a împlinit ieri vârsta de 20 de ani și cu această ocazie a bifat un mare scop din viața sa, și-a cumpărat (ori i s-a cumpărat) o frumoasă casă supraetajată în cartierul vedetelor din România, Pipera.

Andreei BOSTANICA nu-i mai place în Moldova! „Când vin, vreau mai repede să. . .”

Aniversarea însă nu a sărbătorit-o în casa ei nou-nouță, cu trei etaje, dar a zbughit-o la Paris, capitala iubirii, acolo unde a fost copleșită de daruri marca Dior și flori fără număr. Din camera ei cu priveliște spre Turnul Eiffel, cântăreața a anunțat că și-a făcut un cadou la care visa de mulți ani, casa din Pipera. Aceasta a postat un șir de fotografii cu imobilul și Mercedes-ul marcat în curte.

La Paris tânăra influenceră a început a sărbători de la miezul nopții, terasa i-a fost decorată cu lumânări, flori și baloane, iar dimineața acolo o aștepta o masă copioasă. Ca de obicei, Andreea nu a arătat în compania cui sărbătorește aniversare sa.

VIDEO Cancan – cu ochii pe a noastră Andreea Bostănică. L-a ales pe nepotul ex-președintelui Uzbekistanului?

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion