Regina TikTok-ului de pe Bâc Andreea Bostănică ar minți în continuare despre studii. Internauții: „Face școală de arabi cu bani”

Pe TikTok, circulă un video montat din live-urile Andreei Bostănică de pe această platformă, unde este întrebată ba de unul, ba de altul despre studiile pe care le face. Supranumita „regină a TikTok-ului de pe Bâc” ar părea vădit deranjată de asemenea întrebări, răspunde evaziv și tot încearcă să schimbe subiectul. Chiar azi a împlinit deja 20 de ani.

Când începi universitatea Andreea? Sper că niciodată. Nu, eu voi studia din septembrie sau din octombrie. Pari încântată. Da, sunt nerăbdătoare, este scopul meu să merg să studiez. … Nu ești studentă acum? Am luat o pauză de 1 an și anul viitor o să merg la universitate”, a spus ea în video.

Pentru mai multe, abonează-te la canalul de TELEGRAM!

Internauții au cam luat-o deja la ochi și i-au comentat diverse, cum ar fi: „Face școală de arabi cu bani; Are cine s-o întrețină, ce facultate îi trebuie?; Oamenilor, o invidiați, ea vorbește limba engleză, este renumită la 19 ani și deține trei apartamente”. Bostănică – prinsă amoros între nepotul ex-președintelui Uzbekistan și Gaddafi junior! Unu-i cumpără Mercedes și casă, altul o ține în Dubai

Amintim că, atunci când se zvonea, că nu a luat note de trecere la Bacalaureat, Andreea Bostănică a mințit pe TikTok și le-a cam umflat. Spunea că, de fapt, luase note de 7 la limba română, 8 la limba engleză, 6 la istorie și 7 la geografie, însă realitatea era cu totul alta. Tânăra a învățat la Liceul Teoretic „Dragoș Vodă” din Stăuceni, Chișinău, unde a susținut examenul vieții sale fizic. Andreei BOSTANICA nu-i mai place în Moldova! „Când vin, vreau mai repede să. . .”

A fost la profilul umanist, la limba și literatura română reușind să obțină nota 5. La limba engleză Andreea Bostănică a luat 6, la istoria românilor și universală a primit 5. De asemenea, Regina TikTok-ului a primit la geografie nota 5. Media generală, după probele orale, a fost de 5,88.

„Faptul că nu aș fi dat BAC-ul nu mă încurca să fiu la fel de fericită, să îmi permit orice vacanță, să îmi permit orice haine, pantofii pe care îi vreau, mașina visurilor mele, brățări, ceasuri”, a spus Andreea Bostănică într-o filmare de pe TikTok”, se arăta ea indignată atunci.

Tot pe vremea aia, s-a lăudat că este independentă de la vârsta de 13 ani și că în clasa a XII-a avea deja mașină personală, își cumpărase trei apartamente în Chișinău și un penthouse, și semnase actele pentru o locuință de vis în București, fiind convinsă că notele de la Bacalaureat nu au încurcat-o sub nicio formă să aibă bani.

CITEȘTE ȘI O tânără cântăreață de la noi, admisă la studii în SUA! Îi dă o palmă Andreei BOSTANICA: „BAC-ul contează!”

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion