Soția ministrului Alaiba ar fi reacționat: Îmi iubesc și am încredere în soțul meu; nu se droghează

Jurnalista estoniană Marian Männi ar fi reacționat pe Facebook cu un comentariu la acuzațiile grave care i se aduc soțului său, ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba. „Îmi iubesc și am încredere în soțul meu frumos în orice moment al zilei! Nu se droghează niciodată”, ar fi scris ea ca răspuns unui avocat pe o pagină în care sunt aduse o serie de critici la adresa guvernării.

CITEȘTE MAI ÎNTÂI Ministrul Dumitru Alaiba susține că nu este el în VIDEO cu prostituata blondă și substanțe interzise

„Este fals fără îndoială. … El își iubește familia, lui îi place să alerge. El lucrează la greu. El este orientat pe scopuri și inima lui este la locul potrivit”, a comentat ea.

Cine este Marian Männi?

Două prietene jurnaliste din Estonia, Marian Männi și Tiina Kaukvere, documentează viața din satele moldovenești pentru jurnalul personal „Journo Birds” în care distrug unele stereotipuri despre Republica Moldova.

Ea s-a căsătorit cu Dumitru Alaiba încă acum mulți ani și au împreună doi copii. Nu o singură dată, ministrul i-a dedicat postări pe rețelele sociale în care i-a spus că o iubește și nu o singură dată și-a adus copiii la serviciu, în incinta Parlamentului. Anul acesta, cuplul a jucat nunta într-o zonă turistică de la noi.

CITEȘTE ȘI Ministrul Dumitru Alaiba și jurnalista Marian Männi, soț și soție cu doi copii, și-au jucat nunta în Moldova

Pentru mai multe, abonează-te la canalul de TELEGRAM!

Amintim că, acum o zi, Dumitru Alaiba a fost ținta unor atacuri pe canale anonime de Telegram, în special din partea celor care susțin candidații proruși la alegerile prezidențiale din Republica Moldova. Au fost distribuite imagini foto și video despre care se spunea că în ele ar fi surprins ministrul la saună, în compania unei prostituate. Oficialul a reacționat seara cu dezmințire, susținând că au fost trucate de oligarhul fugar Ilan Șor ascuns de Kremlin.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion