Parodie marca ZERODOI pe seama „telenovelei” lui Hanganu. Cântărețul reacționează: „Are o problemă personală cu mine”

Drama din viața lui Patric Hanganu și a foste lui iubite, cu care nu poate ajunge la un numitor comun privind copilul lor comun – a ajuns subiect de glume pe Internet, după ce foștii amorezi și-au spus propriul adevărat în cadrul unui monolog pe platforma lui Dorin Galben.

Nu s-a abținut să facă haz de necaz și actorul Cătălin Lungu, care a publicat o parodie făcând aluzie directă la Hanganu și Nichita.

Actorul, jucând rolul fostului președinte de țară, Vladimir Voronin, înscenează un scurt de replici cu soția, Taisia. O farfurie nespălată, motiv să meargă la Dorin Galben și să adune milionul de vizualizări. Vedeți aici filmulețul:

Sursa: Instagram\zerodoiofficial

Parodia nu a trecut pe lângă Hanganu, doar că acesta nu a apreciat umorul și a spus urmăritorilor că actorul ar fi supărat pe el.

„El cu mine are o problemă personală, pentru că el a avut o emisiune, nuștiu dacă mai este, nu prea de succes, fără sens, cred că de asta s-a închis, La Țară(denumirea corectă: Vreau la țară), nuștiu cum se numește. M-au chemat de două ori și eu am refuzat, pentru că eu nu merg la emisiuni fără sens, eu nu am ce face acolo și el a luat asta ca ceva personal și mă comentează în toate video-urile lui. Dragă Cătălin, să te binecuvânteze Dumnezeu cu copii și să nu ajungi niciodată în situația mea. Succes”, îi transmite Hanganu.

Moldovenii fac haz de Hanganu și Svetlana. I-au transformat în meme! Scandalul e în topul celui mai căutat pe Internet

Patric Hanganu aștepta să fie cerut în căsătorie de Svetlana Nichitina: „De ce să fac eu acest pas banal?”

VIDEO Comedianta Irina Bivol are o istorie neplăcută cu Patric Hanganu: După ce l-am refuzat, a devenit agresiv

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion