Să fie asta despărțirea anului? Presa scrie că soții Beckham sunt la un pas de divorț. Locuiesc în case diferite

David și Victoria Beckham, unul dintre celebrele cupluri de artiști, s-ar putea afla într-o perioadă mai proastă a relației lor. Conform jurnaliștilor britanici, cei doi s-ar fi separat, fotbalistul locuind într-un sat, iar cântăreața – la Londra.

Localitatea Cotswolds, la aproximativ 160 de kilometri de Londra, era anterior un loc de agrement pentru Victoria Beckham, conform gsp.ro. Acum, însă, locația a devenit reședința principală a soțului ei, fostul fotbalist David Beckham.

Starul este pasionat de agricultură. În una dintre ultimele sale apariții la televiziune, acesta a adus altor vedete drept cadou produse crescute sau procesate de el. CITEȘTE ȘI Fotbalist gospodar! David Beckham și-a arătat moșia: are găini și crește legume

Se pare că dorința lui Beckham de a locui la sat nu o prea încântă pe soția sa, ea considerând că separarea le-ar putea afecta relația. Pe de altă parte, prietenii cuplului susțin că relația dintre cei doi rămâne o prioritate, iar deocamdată divorțul nu este preconizat.

Pentru mai multe, abonează-te la canalul de TELEGRAM!

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion