Patric Hanganu, relație tensionată cu fiica mai mare a fostei iubite. L-a acuzat că a intrat peste ea în baie

Cântărețul Patric Hanganu este la cuțite nu doar cu fosta lui iubită, Svetlana Nichitina, dar și cu fiica ei din altă relație. În cadrul Monologului său, Hanganu a recunoscut că încerca să participe la educarea copiilor mai mari ai fostei iubite, dar în loc să fie ascultat, i s-au adus învinuiri grele.

Din spusele lui Hanganu, copii Svetlanei se alimentau doar cu fast food, rareori făceau lecțiile acasă și lipseau de la școală pentru că deseori aveau dureri de burtă. Rezultat al alimentației incorecte, presupune el. Ca un membru al familiei, Hanganu încerca să-i responsabilizeze pe copii mai mari, însă a întâmpinat greutăți în special în relația cu fiica Svetlanei. Cântărețul a povestit un incident în urma căruia a plecat de acasă, de frica de a nu fi învinuit de pedofilie.

„Într-o seară, ea a mâncat și trebuia să vină să-și spele farfuria, ea trebuia să vină în bucătărie, dar s-a dus repede în baie, într-un fel că nu o interesează ce spunem noi, o să facă ce vrea ea. Eu m-am enervat, o scot din baie, o duc la bucătărie: spală-ți farfuria și pe urmă fă-ți întrebările. Ca a doua zi să mă sune bunica ei și să-mi spună că nepoata s-a jeluit că ea se băia, iar eu am intrat peste dânsa. Înțelegi ce înseamnă asta?! Dacă ea se duce la poliție cu așa declarație pe mine momentan mă închide. Când mi-a spus asta m-am blocat. I-am spus Svetlanei și ea a zis: și ce, ea e copil, tot ok.”

Svetlana Nichitina urmează să răspundă acuzațiilor și să-și prezinte partea ei de adevăr de asemenea în cadrul unui monolog, care urmează să fie publicat joi.

Svetlana Nichitina se plânge că Hanganu ar fi încercat să o împiedice să dea interviu lui Dorin Galben

Svetlana Nichitina dă tot din casă! Recunoaște cum a ajuns să se iubească că Patric Hanganu: „Mă urmărea când eram căsătorită”

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion