„Politicienii ruși apelează la magie!” Un așa-zis vrăjitor popular îi dă în vileag

Nu o dată se zvonea că liderul de la Kremlin ar fi fost consultat în activitatea politică de către cineva cu puteri supranaturale. Teoria e consolidată de un tânăr așa zis vrăjitor, Vlad Cerevatîi, care a devenit popular după participarea în cadrul unui show rusesc în care se duelează oameni care pretind că sunt magicieni, vrăjitori etc. În cadrul unui interviu, tânărul a recunoscut că practic toți politicienii, afaceriștii și alți oameni cu influență în societate apelează la vrăji.

„Practic în spatele fiecărui om important stă cineva care lucrează pentru el în sens ezoteric. Cu ei trucuri psihologice nu merg, fie le spui fapte concrete, fie te duci. . . Președinții tot posibil au așa o persoană, având în vedere cât negativism e îndreptat în direcția lor. Poate ei nici nu știu că în spatele lor stă un vrăjitor, cel mai probabil alții organizează asta. Eu urmăresc politica ca un cetățean, dar ca om cu puteri supranaturale nu mă bag în politică”, a spus Vlad.

Acesta a adăugat că nici magia alba, nici cea neagră nu poate influența politica mondială. El însuși spune că nu consultă persoane sus puse.

Cerevatîi e originar din Ucraina, dar a ales să fugă la Moscova. Vrăjitorul a evitat să spună ce a trăit și cum a reacționat în ziua când a început războiul.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion