Patric Hanganu și-a botezat fiul în secret de mama lui: „Cobrele nu pot să-i fie nane”

Telenovela continuă! Cântărețul Patric Hanganu și-a botezat fiul în taină de mama acestuia, fosta lui iubită, Svetlana Nichita. Patric a luat copilul de la femeie spunându-i că-l duce la grădiniță, de fapt a fost dus la o biserică și botezat.

„Eu ieri am fost și l-am botezat pe Patric, desigur aș fi vrut să fie prezentă și Svetlana, mama lui, dar din cauza la ce se întâmplă în ultima perioadă nu s-a primit”, a spus Patric.

Artistul a adăugat că anterior i-a propus Svetlanei să boteze feciorul lor comun, la care ar fi primit un răspuns acid.

„Ea mi-a răspuns că o să mă descurc și fără tine, atunci am zis ok, dacă tu îmi răspunzi în așa mod, eu la fel pot să răspuns așa. Așa că m-am descurcat și fără ea”.

Hanganu a mai spus că s-a grăbit să-și boteze feciorul, deoarece a primit un mesaj de la o persoană străină care-l anunța să Svetlana vrea să-l boteze prima și să-i dea copilului un alt nume de botez.

Gestul lui Hanganu a înnebunit-o pe fosta iubită, aceasta a spus că va face dezvăluiri referitor la cum și cu cine a sărbătorit Hanganu botezul lui Patric Jr. Tatăl băiatului a spus că pentru el e foarte important cine-i vor fi nanii băiatului și a spus că nu le prea în această postură pe prietenele Svetlanei pe care le-a numit „cobre”.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion