Patru zodii care vor intra într-o perioadă de transformare până în 2044

Pluto, planeta puterii și distrugerii, tranzitează semnul Vărsătorului în următoarele două decenii. La nivel colectiv, aceasta înseamnă o transformare profundă când vine vorba de structura societății. Ultima dată când Pluto a tranzit Vărsătorul a fost în timpul Revoluției Americane. La nivel individual, există 4 semne zodiacale care se angajează într-o călătorie personală profund transformatoare în timpul acestui tranzit de douăzeci de ani.

Vărsător
Vărsătorii vor trece printr-o transformare profundă a sinelui în timpul acestui tranzit. Peste douăzeci de ani vorfi de nerecunoscut și vor trece prin lume într-un mod complet diferit. Au însă nevoie de curaj. Vor fi multe întâlniri care îi vor face să te îndoiască de ei. Vor privi lumea printr-o nouă lentilă și s-ar putea să nu arate întotdeauna frumos.

Trebuie să aibă încredere că această schimbare este pentru creșterea lor finală.  Vor ieși din acest tranzit cu aripile gata de zbor. 

Leu
Transformarea Leior vizează relațiile. Până la sfârșitul acestui tranzit, modul în care abordează parteneriatul va fi complet diferit. Relațiile le vor determina evoluția în bine și în rău. Această călătorie înseamnă să învețe cum să elibereze controlul fără a lăsa dragostea să le ia puterea. Este important să rețină că transformarea ideală are loc atunci când pot lucra cu partenerul pentru a atinge obiective comune.

Nevoile lor contează la fel de mult ca și nevoile partenerului. Există, de asemenea, un potențial puternic pentru schimbări în parteneriatele lor de afaceri în această perioadă.

Scorpion
Pentru Scorpioni, această transformare plutoniană are loc atunci când vine vorba de viața de acasă și de familie. Relația cu rădăcinile noastre ancestrale este fundamentul a ceea ce suntem, dar poate fi și sursa celei mai profunde dureri. Aceasta este o epocă a oportunităților de a se confrunta cu vindecarea familială. Acest lucru poate fi, de asemenea, legat mai mult de casa lor fizică.

S-ar putea ca fundația să se clatine dar fiecare trebuie să definească în cele din urmă ce înseamnă casa pentru ei și să găsească unde să-și pună propriile rădăcini.

Taur

Transformarea Taurilor are loc pe scena carierei și imaginii publice. Nu trebuie să se atașeze prea mult de o singură cale în carieră, în următorii douăzeci de ani, deoarece vor experimenta multe evoluții. Pluto îi împinge către adevărata lor chemare și acesta este momentul să se confrunte cu adevărata putere pe care sunt capabil să o afirme, notează collective.world.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion