VIDEO Sfaturi pentru „cântăreți în stradă” de la regizoarea și producătoarea Alla Donțu care descoperă talente

Alla Donțu a fost în platoul de la RLive TV, unde ne-a vorbit despre producție muzicală. Ne-a mărturisit unde se învață această meserie, ce artiști au „crescut” în ochii ei, dar și ce părere are despre cântăreții stradali.

Producătoarea a fost întrebată și despre calitățile pe care ar trebui să le posede un artist de succes. Astfel că, în opinia Allei Donțu, carisma este una dintre cele mai importante, urmată de talentul vocal și nu în ultimul rând, capacitatea de a structura linii melodice sau de text.

Cât despre artiștii stradali, Alla Donțu a venit și cu un îndemn pentru acești tineri.

„E un credit băieți. Ei trebuie să studieze. Pentru că libertatea pe care o au în stradă, nu e neapărat raportată la condițiile scenelor. Trebuie foarte multă muncă să depună. Dacă ei se visează pe bune să fie artiști, trebuie să plece din stradă și să meargă în studiou”, a punctat Donțu.

Pentru mai multe, abonează-te la canalul de TELEGRAM!

Interviul a fost realizat de către Vlada Ciorici, una dintre participantele Programului de Internship în Jurnalismul TV şi Online, desfăşurat în cadrul Grupului Media Realitatea. Programul de instruiri pentru viitorii jurnalişti este organizat de Rlive TV în parteneriat cu Direcția generală educație, tineret și sport și Centrul Municipal de Tineret Chișinău sub egida Primăriei municipiului Chișinău.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion