„PAS nu cheltuie bani pe hârtie, este limba lui Lungu”. Actorul a dat să se scuze, dar a pus gaz pe foc în scandalul cu Răducan

Actorul Cătălin Lungu a dat să se scuze, dar a pus gaz pe foc. Este vorba de scandalul în care el și jurnalistul Andrei Bolocan au ieșit cu o emisiune TV nouă pe piața media în care au abordat-o pe jurnalista Margarita Raducan.

Totul a început de la interviurile pe care le face TikTokerul Grigore Manoli, cunoscutul nisporean revenit din SUA și fondatorul TikTok Cafe. Acesta și-a pus ca scop să realizeze o serie de ediții cu candidații la alegerile prezidențiale. Cel mai recent interviu pe care l-a făcut a fost cu fostul președinte de țară Vladimir Voronin, care nu este candidat, dar care pare să susțină pe cineva.

În context, moderatorii emisiunii „Peste picior” de la Jurnal TV au aflat că pe TikToker l-a ajutat să ajungă la Vladimir Voronin jurnalista Margarita Raducan. Andrei Bolocan a amintit că aceasta a fost membră PACE condus de Gheorghe Cavcaliuc, fostul șef adjunct al Poliției Naționale, acum fugar în Marea Britanie, după care a fost în echipa fostului premier Ion Chicu și acum fiind în cea a altui fost premier Vasile Tarlev.

Margarita Raducan a reacționat la prima ediție a emisiunii pe conturile sale de pe rețelele sociale, doar că o parte din reacția sa le vizează și pe alte persoane, cum ar fi pe jurnalista Nata Albot, soția lui Andrei Bolocan, și pe mama actorului, directoarea Teatrului „Guguță”, Gabriela Lungu.

Mai târziu, într-una dintre emisiunile sale de pe Twitch, actorul părea să vrea să se scuze, pentru că nu a recunoscut-o pe Margarita Răducan, dar s-a potolit foarte repede.

Pentru mai multe, abonează-te la canalul de TELEGRAM!

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion