FOTO, VIDEO Maia Sandu a lăudat-o pe Irina Rimes. I-a văzut părinții! A invitat-o și la o recepție

Irina Rimes, cântăreața originară din Republica Moldova, a dezvăluit în presa română că a fost lăudată tocmai de președinta Maia Sandu. Ba mai mult, era fericită de oportunitatea de a o vedea pe șefa statului, doar că din păcate nu s-a mai întâmplat. Poate reprezentanții Maiei Sandu vor citi această știre și vor mai organiza o recepție?

CITEȘTE MAI ÎNTÂI Președinta Maia SANDU a fost diagnostificată cu Covid-19! Care e stare ei acum?; Gata izolarea! Maia SANDU a revenit la sediul de campanie. Ce spune doctorul ei?

„Am primit o invitație de Ziua Independenței a Republicii Moldova, într-o clădire foarte frumoasă, la recepția președintelui. Doamna Maia Sandu nu a putut să vină, pentru că s-a îmbolnăvit de Covid. A fost singura mea șansă s-o văd aproape. În schimb, părinții mei s-au întâlnit cu Maia Sandu. A fost pe la noi, pe la sat, și mi-a cunoscut părinții. I-a și felicitat. Și părinții mei erau foarte fericiți, că sunt felicitați de președintele țării pentru fata lor”, a povestit Irina Rimes recent la Digi FM.

Pentru mai multe, abonează-te la canalul de TELEGRAM!

Irina Rimes cântase în una dintre cele trei zile de concerte organizate de guvernare pentru Ziua Independenței din acest an. CITEȘTE ȘI VIDEO Okean Elzy a încheiat ciclul de concerte dedicate Zilei Independenței: Ucrainenii și moldovenii merită să fie în UE

Într-adevăr, Maia Sandu a fost vara asta în satul Izvoare, unde a remarcat că oamenii de acolo se mândresc cu apa limpede din izvoarele faimoase din zonă și cu Irina Rimes.

„Obiectivul nostru este să îmbunătățim condițiile de trai în sate, iar programul „Satul European” urmează acest obiectiv – în comuna Izvoare s-au alocat peste cinci milioane de lei pentru renovarea gimnaziului”, scria atunci în comunicatul emis presei.

Cancan.md a reușit să găsească o imagine cu șefa statului și părinții Irinei Rimes.

Irina Rimes s-a născut în satul Izvoare din raionul Florești, dar în prezent activează și este stabilită la București, România.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion