VIDEO Râde Internetul de „Natalia Morari și bitcoin”: Noroc de „copkii” cu apartamente

Natalia Morari, care cadidează la funcția de președinte al Republicii Moldova, ar investi câteva mii de euro pe lună pentru a-și sponsoriza produsele pe rețelele de socializare. Întrebată de unde ia bani pentru aceste cheltuieli, a spus că sunt bani personali, din vânzarea apartamentului și din vânzarea bitcoin. Potrivit ei, oligarhul Veaceslav Platon cu care are un copil nu ar întreține-o. El ar avea grijă doar de băiețel. Mai multe declarații de care au râs internauții au fost făcute la podcastul „Mai am o întrebare”.

„Eu înțeleg că traiul meu este mai mult decât decent comparativ cu traiul mediu pe țară. Eu înțeleg foarte bine, pentru că am noroc de tatăl care are grijă de copilul meu. (Dacă 30 de mii de lei pe lună este suficient?) Morari a răspuns: „Cu copil, la limită. Copilul necesită costuri mai mari”.

Natalia Morari a căzut de acord că 2 mii de euro pe lună ar fi suficient, fără a specifica totuși care este suma cheltuită de ea pentru viața personală.

Întrebarea roșie: din ce trăiește Natalia Morari?

„Ar fi fost stupid din partea mea să pornesc pe acest drum venind cu banii lui Veaceslav Platon, așa încât din prima pur și simplu pe mine să mă – la nivel de CEC, colectarea semnăturilor sau la prezentară rapoarte financiare – să mă elimine din cursă. Slava domnului, eu întotdeauna am avut capacitatea de a convinge lumea, de a-mi susține proiectele. Eu am vândut bitcoin. Eu am reușit să investesc în bitcoin vânzând. Eu mi-am vândut apartamentul în 2021 și în 2022, eu am investit banii care au mai rămas în bitcoin când el costa 16 sau 18 mii de dolari dar pe urmă el a crescut la 70. Vă dați seama, am câștigat ceva”.

Întrebată unde locuiește acum, a dezvăluit că în apartamentul care este al fiului ei.

Pentru mai multe, abonează-te la canalul de TELEGRAM!

Glume pe Internet

Cea mai virală căutare pe TikTok, spre exemplu, este „Natalia Morari bitcoin”. Și Facebook inundă cu glume în adresa candidatei la prezidențiale.

Și Facebook inundă cu glume în adresa candidatei la prezidențiale.

Cel mai probabil pe moldoveni i-a atins faptul că, chiar dacă pe de o parte susține că nu are nicio legătură cu banii lui Veaceslav Platon, Natalia Morari locuiește într-un apartament cumpărat pentru fiul său. Aici nu a precizat cine anume l-a cumpărat. Ea doar spusese mai devreme că tata are grijă de cheltuielile copilului.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion