Nicolae Botgros, mesaj public pentru cea care i-a fost amantă: „Îți mulțumesc. . .”

Maestrul Nicolae Botgros își exprimă pe Facebook toate trăirile: ba de dor pentru regretata soție Lidia Bejenaru, ba o felicită pe Anișoara Dabija, solista care i-a fost amantă și care l-a făcut a doua oară tătic la vârsta de 65 de ani.

Botgros a felicitat-o public pe interpretă postând și o fotografie cu ea de la cumetria pe care de curând au organizat-o pentru fiica lor, Nicoleta.

„La mulți, mulți ani! Sănătate multă, lângă cei dragi și îți mulțumesc pentru frumoasa și dulcea Nicoleta”, a scris maestrul pe Facebook.

Unora nu le-a plăcut gestul de a o felicita public pe Anișoara, având în vedere că mai ieri maestrul posta elogii soției care a trecut în neființă. Internauții i-au arătat din deget marelui artist:

„Domnule Botgros, dar de ce nu ați făcut în privat această felicitare???Oare să vă mai credem când vorbiți de doamna Lidia cu atâta jale???

Din păcate se contrazice singur ori si a iubit nevasta ori isi felicita amanta pacat un pic de discretie nu i-ar strica”

„Liduta, Luduta….lacrimi si cuvinte false”

Nicolae Botgros nu dezvăluie ce relație îl leagă cu Anișoara Dabija, după moartea soției lui, Lidia Bejenaru, dar au organizat împreună o cumetrie grandioasă fiicei Nicoleta și dă de înțeles cu fiecare ocazie că e un tată implicat. Botgros și Dabija mai cântă împreună și la evenimente.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion