Andrei PORUBIN și-a presărat soția cu diamante ani la rând! Femeia l-a implorat să nu i le mai dăruiască. Motivul?

Actorul de teatru și film, prezentatorul radio, TV și de evenimente, Andrei Porubin știe cum să-și răsfețe soția. În cadrul unui interviu cu Nata Albot, Porubin a povestit că pe parcursul celor 40 de ani de căsnicie și-a presărat soția cu diamante, până când femeia i-a spus că nu le mai vrea.

Andrei și Ala Porubin s-au căsătorit de tineri, când aveau te miri ce bogăție, câteva obiecte de uz casnic. Femeia însă visa să sclipească și pe degetul ei un diamant. Odată ce a început să câștige, Porubin a început să strângă bani la ciorap ca să-i îndeplinească moftul soției și i-a luat nu doar un diamant, dar câte unul la fiecare aniversare a căsătoriei.

„Îi cumpăram la fiecare aniversare diamante. Pentru că atunci când ne-am căsătorit eram doi tineri fără prea multă bogăție, aveam o cratiță, o tigaie. . .Ala zicea: eu toată viața am visat să am inel cu diamant. Eu am adunat din banii pe care-i făceam, din onorarii și la prima aniversare i-am dăruit un inel cu diamant mic, dar ea și astăzi poartă inelul cela și în fiecare an obișnuiam să-i fac asemenea cadouri, până ea nu a zis: te rog, nu-mi mai dărui inele cu diamant, eu nu le mai vreau”.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion