Cât costă să-l ai pe Carla’s Dreams la nuntă? Omul care poate face legătura

Toată lumea a rămas… mască, atunci când a văzut că la nunta lui „Iurică” și a Jănikăi Guțu, cunoscută în spațiul online pentru promovarea articolelor vestimentare pentru sport ale brandului JJ Active Wear, a cântat Carla’s Dreams. „Nu știam că ei cântă pe la nunți”, au fost comentariile internauților.

CITEȘTE MAI ÎNTÂI VIDEO Jănika Guțu, care a rupt TikTok-ul promovând colanții JJ, s-a măritat. Nu, nu a fost în haine sport!

Jănika Guțu a dezvăluit pe Instagram Stories că i-a ajutat un oarecare R. B. să aducă formația la nuntă.

„După cum știți, ei nu cântă la nunți. La noi au cântat pentru prima dată, dar ne-a ajutat mult R. B. Am dorit să invităm și alți artiști, în mare parte din Rusia, dar nu li se permite să intre în țară…”, a scris ea.

Nu a publicat însă cu cât i-a plătit.

Inițialele R. B. nu ne duc decât cu gândul la regizorul Roman Burlaca. Cel puțin anume el a colaborat cu băieții de la Carla’s de nenumărate ori pentru cele mai populare videoclipuri. Informația nu este confirmată oficial.

Chiar anul acesta, mai multe surse media românești au scris că formația se numără printre cele mai cotate și scumpe. Carla’s Dreams ar lua aproximativ 15.000 de euro per 60 de minute. Cu siguranță, nu este vorba de un tarif fix, ci ar devia în funcție de evenimentul la care participă, locația și tipul acestuia.

La nuntă cuplului a mai cântat Gabriel Nebu și Vali Boghean.

Pentru mai multe, abonează-te la canalul de TELEGRAM!

CITEȘTE ȘI VIDEO Soacra mică Neonelia Guțu și-a scos rochia la vânzare. Cine-s părinții Jănikăi de la JJ?; JĂNIKA de la JJ i-a dăruit soțului o mașină după nuntă! „Visul lui!”

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion