De la lux la uși de Kremlin! Tany Vander a decăzut. Luată peste picior de Cătălin Lungu, că a fost la poienița Danielei Ionaș

Cătălin Lungu a râs pe seama femeii de afaceri Tany Vander, care vinde praf magic, plan de rețete pentru slăbire și haine, promovându-se pe rețelele sociale, unde reușește să adune comunități mari de urmăritori. S-a întâmplat în prima ediție a emisiunii „Peste picior” de la Jurnal TV pe care o moderează cu jurnalistul Andrei Bolocan. Actorului i s-a creat disonanță cognitivă între luxul cu care este deprinsă bloggerița și evenimentul Danielei Ionaș, care se prezintă ca nr.1 în vânzări pe social media, la care a fost invitată să participe.

„Am fost invitată ca speaker la un eveniment digital, unde am vorbit despre experiența mea în social media , cum de îmi reușește să promovez pe pagina mea două afaceri, webinare, cursuri, challenge-uri și încă să mai fac și reclame pentru alte pagini. De ce oamenii au atât de multă încredere si sunt gata să cumpere tot ce recomand eu. Cum de fac față la tot hate-ul și ce sfaturi aș putea oferi în această direcție, cum se face ca mi-am crescut pagina fără să fi participat la vreun concurs și ce este praful magic de fapt. Întrebări au fost multe și interesante, iar eu cred ca ar trebui să organizez un eveniment privat cu toate voi, superbele mele urmăritoare, fiindcă am înțeles eu ca avem multe de discutat”, anunțase Tany Vander pe Instagram.

Pentru mai multe, abonează-te la canalul de TELEGRAM!

„Poienița noastră DIGITALĂ ❤️ Locul unde îți aduci aminte cine ești cu adevărat, unde nu contează câți followers ai: tot hrișcă cu chifteluțe vei mânca) Unde oamenii vin pentru a se cunoaște și pentru a cunoaște. Unde unica oglindă de pe perimetru se afla în ochii celui care te privește și la propriu și la figurat. Unde luxul nu e în Jo Malone, cadă cu spumă și icre roșii la dejun ci in OAMENI CALITATIVI: iar asta nici cu bani nu mai găsești in ziua de azi! Va mulțumesc ca mi-ați adus aminte cine sunt și eu”, scrisese și Daniela Ionaș.

De asemenea, Daniela Ionaș pare să nu se fi supărat că actorul a făcut mișto de poienița pe care a organizat-o și l-a prins la cuvânt, când a spus că acesta ar fi mai degrabă un eveniment la care ar putea participa el decât Tany Vander.

Nu se cunoaște cu cât a fost achitată și dacă a fost achitată pentru a participa, însă Daniela Ionaș a precizat că de regulă Tany Vander este un speaker greu de convins și de adus undeva.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion