Fotbalist gospodar! David Beckham și-a arătat moșia: are găini și crește legume

David Beckham, celebrul fotbalist britanic, cunoscut pentru pasiunea sa pentru motociclete și aventurile în natură, pare să fi adoptat recent un nou hobby, grădinăritul și creșterea găinilor, scrie presa română.

David Beckham le-a oferit prietenilor, fanilor și urmăritorilor săi o privire asupra fermei sale din spatele reședinței sale de la țară, prezentându-și găinile și grădina în care cultivă flori, fructe și legume. În video-ul postat, David face o prezentare a progreselor sale în grădină, menționând că varza kale pe care o cultivă merge bine, la fel ca și ceapa verde sau varza roșie.

În grădină, Beckham mai cultivă cartofi, dar și flori și are și pomi fructiferi, menționând că prunele au fost culese deja.

Soția sa, creatoarea de modă și fosta Spice Girl Victoria Beckham, l-a surprins făcându-i cadou găinile și un cocoș în ziua de Crăciun a anului trecut.

Cu un ton autoironic, acesta observă cum conținutul său pe rețelele sociale a evoluat de la motociclete și camping la kale, miere și flori pentru casă.

El adaugă cu umor că soția sa, Victoria Beckham, i-a sugerat să scurteze video-ul, dar a ales să nu asculte, cerându-și scuze în mod ironic pentru asta.

Următorul său proiect în materie de grădinărit este reprezentat de fructele de pădure, Beckham menționând că a amenajat în grădină o zonă pentru cultivarea arbuștilor cu fructe de pădure.

Beckham încheie postarea cu un mesaj pentru Victoria, menționând că florile din video sunt un cadou pentru casă, și lasă deschisă posibilitatea de a reveni la vechile sale pasiuni, insinuând că ar putea să se întoarcă pe motocicletă.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion