VIDEO Soacra mică Neonelia Guțu și-a scos rochia la vânzare. Cine-s părinții Jănikăi de la JJ?

După ce am publicat o compilație de videouri pe contul Cancan Moldova de TikTok cu nunta Jănikăi Guțu, cunoscută în spațiul online pentru promovarea articolelor vestimentare pentru sport ale brandului JJ Active Wear, au apărut mai mulți internauți curioși să afle cine sunt părinții tinerei.

CITEȘTE MAI ÎNTÂI VIDEO Jănika Guțu, care a rupt TikTok-ul promovând colanții JJ, s-a măritat. Nu, nu a fost în haine sport!

Soacra mică Neonelia Guțu, mama Jănikăi, a tot fost întrebată despre rochia pe care a purtat-o la nuntă și într-un final ea s-a decis să o vândă la prețul de 4 mii de euro.

Pentru mai multe, abonează-te la canalul de TELEGRAM!

În 2016, Ziarul de Gardă scria, într-un articol denumit „Stăpânii sălilor de nunți”, că restaurantul „Mi Piace”, situat în parcul „Valea Trandafirilor”, cu specific italian „Mi Piace” este, oficial, deținut de firma „Queen’s Residence Park” SRL, fondată de Simion Bivol și Neonelia Guțu, dar, de facto, aparține familiei omului de afaceri Veaceslav Ciuhrii. Soții Ciuhrii apar în mai multe interviuri și articole din revistele mondene, unde sunt prezentați ca fiind proprietarii restaurantului din parcul „Valea Trandafirilor”. Veaceslav Ciuhrii este fiul lui Mircea Ciuhrii, cunoscut cercetător și medic virusolog cu care avea laborator de cercetare și de producere a unei game largi de preparate farmaceutice, parafarmaceutice și cosmetice, care au la bază substanțe biologice active extrase din insecte.

Neonelia Guțu mai este psiholog și în 2022 acorda interviu pentru VIP Magazin în calitate de proprietara clubului „Neogym”, couch trainer. „Cred că pandemia a dat multe peste cap, dar noi am găsit o soluție ca să ținem legătura cu clienții noștri și aici mă refer la antrenamentele noastre online. În decurs de un an și jumătate, am oferit antrenamente gratis. Pentru mine, colectivul este cel mai important factor într-o afacere, de aceea nu am putut să îmi las baltă angajații. Împreună cu soțul meu le-am oferit locuri de muncă temporare în alte sfere, ca ei să-și câștige existența în acea perioadă complicată pentru toți”, spunea ea atunci.

Pentru aceeași revistă și în același an, și Jănika Guțu a fost intervievată. „Ai început să câștigi bani la 14 ani. De unde vine această motivație la o tânără căreia părinții îi pot oferi totul? Sinceră să fiu, chiar nu am o explicație. Întotdeauna mi-a plăcut să nu depind de nimeni. Câștigând bani de buzunar, de mică am început să simt o încredere inexplicabilă în forțele proprii. Prin încercări de la vârstă fragedă, am acumulat o experiență frumoasă care, în timp, m-a ajutat să nu mai dau în bară atât de des”.

Tot acolo a spus că visează să aibă cel puțin trei copii. Ea s-a căsătorit cu iubitul „Iurică”.

View this post on Instagram

A post shared by JENIKA 🧠 (@jenikagutu)

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion