Secret descoperit! Cum le reușește influencerilor moldoveni să plece în vacanțe scumpe anul întreg?

Dacă nu-s în Maldive, atunci în Bali, pe meleaguri italienești sau în obositul Dubai. Influencerii moldoveni stau mereu cu valiza pregătită pentru o nouă călătorie. Cum de-i ține buzunarul, se întreabă mulți. Instagram bloggera Tatiana Koberidze dă cărțile pe față. . .

Bloggerița a devenit cunoscută în special datorită călătoriilor ei, din care se întoarce cu mult content de admirat. Tatiana recunoaște că o bună parte din frumoasele ei escapade au fost posibile datorită colaborărilor cu rețele hoteliere, fie companii avia. Dar nu-i totul așa de roz cum s-ar părea, aceste călătorii sunt mai mult epuizante, decât odihnitoare, dacă s-o credem pe Kaberidze:

„Pot colabora cu hoteluri și companii avia, dar în cazul acestor călătorii, în 99 la sută dintre cazuri totul se face pe barter, hotelurile și companiile avia nu ne plătesc. În acest an am refuzat trei călătorii pentru că nu au vrut să mă plătească. Acest gen de călătorii înseamnă muncă 27\7, faci publicitate non-stop, pentru bilete și hotel într-o țară pe care nici măcar nu vrei reuși să o explorezi, deoarece trebuie să urmezi programul celui care a comandat publicitatea. O asemenea muncă trebuie achitată”, și-a spus oful Tatiana.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion