VIDEO Tabără de vară pentru voluntarii în sănătate, unde au fost abordate problemele tinerilor

Tinerii voluntari ai unei rețele de centre de sănătate au participat la o tabără de vară, în cadrul căreia au avut parte de întâlniri cu numeroși specialiști, medici dermatologi, psihologi, precum și asistenți sociali. Voluntarii cu experiență au organizat evenimente pe diferite tematici, atât despre sănătatea adolescenților, cât și importanța salvării planetei, la care tinerii au fost îndemnaţi să se implice.

„Este important ca tinerii să se implice în promovarea modului sănătos de viață, a problemelor cu care se confruntă ei, și ghidați de noi, găsesc soluționarea acestor probleme”, spune Cristina Tabarcea, psiholog.

În urma acestei experiențe, tinerii au învățat să organizeze și să desfășoare evenimente pentru promovarea modului sănătos de viață și au aflat cât de importantă este comunicarea problemelor cu care se confruntă specialiştilor care îi pot ajuta.

Reportajul a fost realizat în cadrul Programului de Internship în Jurnalism TV şi Online, organizat de Rlive TV în parteneriat cu Direcția generală educație, tineret și sport și Centrul Municipal de Tineret Chișinău sub egida Primăriei municipiului Chișinău.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion