Noul hobby al ministrului Energiei, în ajun de o posibilă criză. Este căutat profesorul care i-a permis în sală fără echipament

Ministrul Energiei, Victor Parlicov, îmbrăcat la patru ace, s-a filmat în timp ce „joacă” baschet într-o sală de sport. Secvența video a fost publicată pe contul său de Tik Tok, unde a anunțat că a găsit timp pentru așa tip de sport.

Odată ce au văzut filmulețul, internauții au început să-l dea în căutare pe profesorul de educație fizică ce i-a permis oficialului să intre în sala de sport fără echipament.

Cred că fiecare care a făcut o școală în Moldova cunoaște cât de riguroși sunt profesorii din țară la acest capitol.

Din imagini se înțelege că cel mai probabil ar fi o sală de sport dintr-un sat. Potrivit ultimelor postări de pe pagina de Facebook a ministrului, el a efectuat recent o vizită de lucru în raionul Anenii Noi.

Pentru mai multe, abonează-te la canalul de TELEGRAM!

Amintim că Victor Parlicov mai are și alte hobby-uri, cum ar fi să cânte la chitară. Cu omologul său român, Sebastian Burduja, au cântat împreună, cu voce și instrumental, piesa formației muzicale „Zdob și Zdub”, acompaniată de Frații Advahov, „Trenulețul”.

Dacă vrei să afli ce-i cu „Moldova – în ajun de o nouă criză a gazelor”, citește „Alertă timpurie pe piața gazelor din Republica Moldova. Parlicov: Trebuie să fim pregătiți pentru orice scenariu” și „Tarifele la energia electrică ar putea sări în aer, dacă Transnistria rămâne fără gazul gratuit din Rusia”.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion