VIDEO Cum și-a răsfățat Emilian Crețu nepoata de 6 lunițe. „Ca la mine, numai că în loc de baloane, erau bănci cu vin”

Emily, bebelușul surorii mai mari al lui Emilian Crețu, Maria, a împlinit zilele acestea 6 lunițe de viață. Actorul și iubitul unchi a răsfățat-o cu o petrecere la Negureni, acolo unde a comandat și un panou cu baloane. Acel panou l-a stârnit să facă haz de copilăria sa mai puțin fericită cu un tată alcoolic.

Pentru mai multe, abonează-te la canalul de TELEGRAM!

Micuța a participat și într-un reel pe Instagram care servește publicitate unui mall din țară.

În seara zilei de 23 ianuarie 2024, Maria a născut o fetiță în Italia. Fratele i-a făcut o surpriză surorii sale și a venit pe neașteptate la maternitate. El și-a luat bilet, valiza cu daruri pentru micuța Emily și a zburat. Ajuns în Italia, actorul împreună cu cumnatul său a mers direct la maternitate, unde se află Maria împreună cu finuța. Pe 25 februarie, sora actorului Emilian Crețu, Maria împreună cu soțul său Denis și-au încreștinat fetița. Micuța Emily a fost botezată într-o biserică ortodoxă din Italia.

Despre copilăria sa, Emilian Crețu a povestit în mai multe interviuri. În unul dintre ele, cu lacrimi în ochi, dezvăluise că tatăl său a suferit de alcoolism și că la beție era violent cu familia sa.

„Tatăl meu a luat parte la accidentul nuclear de la Cernobîl (1986). Întorcându-se de acolo, sănătatea lui era mult mai șubredă, iar doctorii îi spuneau ca, în fiecare zi, la masă, să bea un pahar de vin roșu curat… Încet, încet el a ajuns să fie beat criță de trei ori pe zi. Eu când mă trezeam dimineața să merg la școală, el deja era beat”.

Pe 26 aprilie 1986, a explodat reactorul patru al centralei nucleare de la Cernobîl. Un accident, cel mai grav din istoria nucleară civilă, care s-a produs în urma unei serii de erori umane.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion