VIDEO Job part-time printre cărţi. Cum le-a atras biblioteca „Alexandru Donici” pe două tinere din Chişinău

În contextul unei piețe a muncii tot mai competitive, joburile part-time au devenit o opțiune populară pentru tineri, oferindu-le nu doar un venit suplimentar, ci și experiențe care îi pregătesc pentru viitor. Astăzi, ne îndreptăm atenția către un loc de muncă mai puțin popular pentru tineri – biblioteca.

Vă propunem să faceţi cunoştinţă cu două tinere – Sofia şi Lina, angajate la filiala Alexandru Donici” a Bibliotecii „Bogdan Petriceicu Haşdeu” din capitală. Fetele au fost descoperite de către Alexandrina Bacal, participantă a Programului de Internship în Jurnalismul TV şi Online, desfăşurat de RLIVE TV, care produce deja primele materiale proprii, ghidată de către profesioniştii Grupului Media Realitatea.

„Mă bucur foarte mult ca aceste două tinere ne-au ales pe noi, îndrăznesc a spune ca avem mare noroc de ele. În perioada verii avem foarte mulți cititori, iar fetele sunt ca o găselniță pentru noi”, spune Ludmila Stoinaov, șef filiala “Alexandru Donici”, Biblioteca “Bogdan Petriceicu Hașdeu”.

Programul de instruiri pentru viitorii jurnalişti este organizat de RLIVE TV în parteneriat cu Direcția generală educație, tineret și sport și Centrul Municipal de Tineret Chișinău sub egida Primăriei municipiului Chișinău.

Pentru mai multe, abonează-te la canalul de TELEGRAM!

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion