„Business moldovenesc”. Trucuri de la surorile și frații lui Katy Black despre cum poți să faci 1.000 de lei pe zi

Influencera Ecaterina Cebotari, cunoscută cu nickname-ul de pe Instagram Katy Black, unde este urmărită de o comunitate de peste 574 de mii de utilizatori, s-a plâns zilele trecute în stories pe surorile și frații săi care au trucuri prin care fac bani… din aer.

„Sunt dintr-o familie cu mulți copii și eu sunt cea mai mare. Cristi este unicul în familie. Toată viața mi-am dorit să am o soră sau un frate mai mare la care să pot apela, așa cum fac frații mei mai mici. Dacă ei mă sună și mă roagă: Katy, transferă-mi, te rog, 100-200 de lei, de obicei le răspund: nu sau le cer ceva în schimb. Atunci le rămâne varianta B – Cristi Cebotari – care întotdeauna le transferă mai mult decât îl roagă. Dacă nici Cristi nu le transferă, atunci apelează la Colea, fratele mai mic decât mine. Dacă toți trei le spunem: da, ei fac 1.000 de lei pe azi”, a dezvăluit Katy.

Pentru mai multe, abonează-te la canalul de TELEGRAM!

Katy Black în glumă a descris asta drept „business moldovenesc”.

Însăși ea și Cristi Cebotari au împreună patru băieți, urmează de așteptat să crească și să vedem cum ei vor proceda unii cu alții. Cert este faptul că părinții lor sunt darnici.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion