18+ Oamenii se pot căsători complet dezbrăcați pe o plajă din Sardinia. Idee pentru moldovenii care vor o nuntă… neobișnuită

Sardinia este o insulă extrem de pitorească, apreciată de cei care iubesc natura și care vor să fie în mijlocul ei. Acum se oferă posibilitatea unei apropieri și mai mari de mediul înconjurător, prin oficierea căsătoriilor pe o plajă pentru nudiști de pe insulă.

Plaja Is Benas, situată pe coasta de vest, poate să devină și o destinație pentru nunți naturiste, după ce autoritățile locale au decis să permită cuplurilor să se căsătorească și să-și spună jurămintele acolo așa cum s-au născut, adică fără niciun fel de haină.

Luigi Tedeschi, primarul orașului San Vero Milis, cel mai apropiat oraș de această plajă, a menționat că autorităților le-a venit ideea atunci când un cuplu de germani le-a scris pentru a întreba dacă ar fi posibil să se căsătorească pe plajă, care are de 2 ani și o zonă specială pentru nudiști.

Tedeschi – cel care a avut ideea de a deschide plaja pentru nudiști – este conștient de faptul că ideea oficierii unei căsătorii în pielea goală poate stârni amuzament, dar spune că pentru el problema este cât se poate de serioasă.

„Cred că trăim într-un moment dificil pentru libertatea oamenilor, cu atâtea mișcări naționaliste în Europa. Oamenii protestează, sunt arestați de poliție sau sunt intimidați. Prin urmare, că cred că trebuie să facem niște lucruri pentru a arăta că oamenii sunt liberi. Majoritatea oamenilor își doresc libertate. Nuditatea nu are nimic de-a face cu sexul. Pentru nudiști este o filozofie a vieții și este legată de natură”.

Tedeschi a mai spus că absolut nicio persoană din oraș, care are o populație de 2.500 de oameni și 30.000 în timpul verii, nu s-a plâns de plaja pentru nudiști sau de ideea de a oficia căsătorii aici.

Primarul a mai spus că această idee a plajelor naturiste poate susține creșterea sustenabilității turismului.

„Trebuie să avem un schimb cultural, nu hoteluri mari, ci unități mici de cazare care spun povestea zonei. Asta se poate întâmpla doar dacă primesc turistul în casa mea, îl hrănesc cu ceva ce am făcut eu și acest tip de turism (naturist – n.n.) este perfect pentru asta. Sunt mai în armonie cu natura.”

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion