5 ani de când și-au jurat iubire: Cum au sărbătorit soții BIEBER aniversarea

Hailey și Justin Bieber împlinesc astăzi 5 ani de când și-au jurat iubire în fața altarului. Cuplul a mers la întâlnire și a publicat fotografii comune.

În fotografii, modelul de 26 de ani și fondatorul brandului de cosmetice Rhode, pozează într-o rochie în stil lenjerie stacojie, asortată cu încălțăminte Mary Janes și șosete albe. Cântărețul în vârstă de 29 de ani a ales un pulover negru, pantaloni și o pereche de mocasini.

Cuplul a împărtășit și fotografii din arhivă făcute în timpul căsătoriei lor. „Cinci. Te iubesc”, a scris Hailey.

Justin s-a dovedit a fi mai „vorbăreț” și a spus că soția lui i-a „cucerit” inima. „Dragă, iubirea mea. Cinci ani. Mi-ai cucerit inima. Știu din adâncul sufletului meu până în oase că această călătorie cu tine va depăși toate așteptările noastre cele mai sălbatice. Așa că să continuăm să visăm, iubito. Să bem până la veșnicie. Te iubesc cu fiecare fibră a sufletului meu. La mulți ani de cinci ani!”, a scris el.

Justin și Hailey s-au cunoscut în 2009, iar în 2016 au avut o scurtă relație. După despărțire, Justin Bieber s-a întors la Selena Gomez, cu care a avut o relație înainte de a o întâlni pe Hailey. După ce s-au despărțit, Justin și Hailey au început să se întâlnească din nou și s-au căsătorit în secret câteva luni mai târziu. Un an mai târziu, cuplul a avut o nuntă cu un număr mare de invitați.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion